Saturday, May 14, 2011

At the end of the day

Lately,buat suma benda rasa mcm tak in je rasanya.Entah lah myby gua dah tak se"cherish" mcm dulu lagi. Gua lebih prefer dengan imej pesimis dan berdiam diri dlm bilik, touch2 up sket kerja2 sekolah,duduk dpn lappy tuka2 wallpapers,bila lapar makan nasi n bila ngantok tido lah.Dlm fridge gua dh prepare junk foods mcm2 so that kalau lapar sng gua nak cari jalan penyelesaian. Myby mood nak blk mysia dh dekat so gua nak habeskan mase dgn menikmati hdup dekat perantauan nie. Gua taknak buat kerja gila ape2,gua nak rileks2 je. Tenangkan diri.

Gua kuar pun kadang2,kuar pun sbb membe ajak. Tak ajak,maka bertapalah dlm gua keramat gua nie.Kalau ajak pergi berhibur,karoke sini sana gua rasa mcm tak "in" mane so gua tolak baik2.Kalau diorg ajak makan gua akan pikir 2 hingga 3 kali untuk tolak. Bab2 makan gua kena amik serius sket. Akhir2 pekan nie gua lagi suka kalau diorg ajak gua keluar memancing sambil merokok. Entah lah gua rasa mcm tenang sahaja apabila duduk bersila sambil memancing sambil merokok. Sela2 waktu gua akan isi dengan berborak2 hal2 dunia dan kehidupan remaja dgn membe gua. Kdang2 tue termasuk juga bab2 politik dan hukum agama.

Setelah sekian lama gua beljar dh nak habis juga akhirnya.Gua rasa mcm terharu dan sedeh juga kadang2 apabila memikirnya. Bukan nya apa,gua tak sangka yg gua boleh ada sampai tahap ini sebenarnya. Gua bukannya rajin dan pandai mane,tapi myby rezeki kurniaanNYA yg boleh buat gua terus berada di sini.Aminnnn :D


video

Mark Almond-to the heart.

2 comments:

Anonymous said...

tahniah

Anonymous said...

bosan